Kevyehkö annos todellisia herkkuja!
Tarveaineet:
20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja
1 kokonainen kukkakaali
1 nippu kevätsipulia
2 limettiä
oliiviöljyä, tabascoa, suolaa ja pippuria
Soijaa
Toimenpiteet:
Sulata mahdollisesti pakastetut jättikatkaravun pyrstöt tai ota tuoreet esiin
Kippaa valkosipulit, oliiviöljy, tabasco, suola, pippuri ja soija yhteen astiaan ja sekoittele kunnolla
Höylää kukkakaali mandoliinilla noin 4 mm siivuiksi ja laita sivuun
Silppua kevätsipuli tasaisiksi renkaiksi
Freesaa katkaravun pyrstöt nopeasti pannulla ja kippaa sekaan sipulit ja kukkakaalit.
Anna kypsentyä kevyesti ja tarjoile nopeasti! Lisää tarvittaessa suolaa ja/tai soijaa! Koristele, jos haluat! Herkkua on!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti