perjantai 17. lokakuuta 2025

Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia

Kevyehkö annos todellisia herkkuja! 

Tarveaineet:

20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja

1 kokonainen kukkakaali

1 nippu kevätsipulia

2 limettiä

oliiviöljyä, tabascoa, suolaa ja pippuria

Soijaa 

Toimenpiteet:

Sulata mahdollisesti pakastetut jättikatkaravun pyrstöt tai ota tuoreet esiin

Kippaa valkosipulit, oliiviöljy, tabasco, suola, pippuri ja soija yhteen astiaan ja sekoittele kunnolla  

Höylää kukkakaali mandoliinilla noin 4 mm siivuiksi ja laita sivuun

Silppua kevätsipuli tasaisiksi renkaiksi

Freesaa katkaravun pyrstöt nopeasti pannulla ja kippaa sekaan sipulit ja kukkakaalit.

Anna kypsentyä kevyesti ja tarjoile nopeasti! Lisää tarvittaessa suolaa ja/tai soijaa! Koristele, jos haluat! Herkkua on!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia

Kevyehkö annos todellisia herkkuja!  Tarveaineet: 20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja 1 kokonainen kukkakaali 1 nippu keväts...