Muotituote Burrata, mutta kuitenkin herkullinen jäännös Bufalamozzarellan tuotannosta. Hieman löysähkö, mutta todella maukas. Tässä ohjeessa käytin sitä hieman pidemmän prosessin kautta.
Tarveaineet kahteen annokseen:
1 kpl burrataa
1 rasia kirsikkatomaatteja
1 suuri nippu tuoretta oreganoa
oliiviöljyä
suolaa ja pippuria
Leikkaa kirsikkatomaatit puoliksi niin, että saat helposti niistä siemenet puserrettua ja heivattua pois. Tämä tapahtuu siis niin, että leikkaat tomatit kanta alaspäin kahtia...
Levitä puolikkaat, tyhjennetyt tomaatit leivinpaperin päälle uunipellille ja heitä kiertoilmauuniin 200 asteeseen noin vartiksi!
Nouki tomaatinpuolikkaat pinseteillä kulhon pohjalle niin, että jää vielä tilaa täytettäväksi. Kiepsautukset suolaa ja pippuria myllystä ja päälle kourallinen tuoreita oreganon lehtiä sekä vielä loraus herkullista oliiviöljyä.
Viimeistely:
Leikkaa Burrata veitsellä kahteen osaan ja asettele kauniisti siäpuoli ylöspäin tomaattien päälle. Loraus oliiviöljyä, kiepautus suolaa ja pippuria vielä myllyistä ja oreganon lehdet päälle! Vie muuten kielen mennessän!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti