lauantai 20. lokakuuta 2012

Hillotut suppilovahverot

* 2 l suppilovahveroita
* Liemi:
* 2 dl etikkaa
* 2,5 dl vettä
1 dl sokeria/hillosokeria
* 2 laakerinlehteä
* 4 kpl neilikoita
* 4 kpl mustapippuria
* 4 kpl valkopippuria
* 1 tl suolaa

Kiehauta liemi ja laita tuoret suppilot sekaan. Keitä jokunen minuutti ja jäähdytä nopeasti. Jääkaappiin ja sillä siisti. Käy ihan mihin vaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia

Kevyehkö annos todellisia herkkuja!  Tarveaineet: 20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja 1 kokonainen kukkakaali 1 nippu keväts...