perjantai 20. lokakuuta 2017
AuraGoldilla kuorrutettu lohi, pinaatti-suppilovahvero-kevätsipulimuhennos
Vanha resepti hieman modifioituna:
200 g kirjolohta per ruokailija
2 dl pakastettuja suppilovahveroita
1 pkt Aura-Gold-homejuustoa
1 dl kermaa
loraus hunajaa
1 pussi kotimaista "kevätsipulia"
1 Rasia pinaattia
suolaa ja pippuria myllystä
Valmistele lohifileet leikkamalla ne annospaloiksi ja annospalat osittain halki keskeltä. Mausta suolalla ja pippurilla ja täytä viillot juustosiivuilla ja ripottele lisää vielä sivuille. Laita uuni 200 asteeseen.
Kippaa suppilot kattilaan, lämpöä alle ja loraus oliiviöljyä sekaan. Päälle pinaatit, hetki haudutusta kannen alla ja sitten perään silputut sipulit ja loppu homejuustosta sekä suolaa ja pippuria myllystä.
Lohi uuniin sillä aikaa, kun lisuke valmistuu. Anna muhennoksen paksuuntua kattilassa ilman kantta, koko ajan sekoittaen, kunnes se on sopivan sakeaa. Annostele lautasille ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia
Kevyehkö annos todellisia herkkuja! Tarveaineet: 20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja 1 kokonainen kukkakaali 1 nippu keväts...

-
Alkoi koti-ikkunalla kasvatettu, muhkea basilikaruukullinen osoittaa valon vähenemisen myötä osoittaa hieman hiipumisen merkkejä ja koska ...
-
Nyt syntyi kerrassaan maukas kokonaisuus selkeistä ja yksinkertaisista raaka-aineista. Nämä kaikki ovat jo voita, suolaa ja pippuria mu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti