Tällä kertaa Seppo Stockmannin kyläkaupasta löytyi pihvikarjan paistijauhelihaa, jossa rasvaa ei ollut juuri nimeksikään. Niinpä puilisen kiloa sitä ja mausteeksi ainoastaan suolaa ja pippuria myllyistä ja pannulle. Aika tiukkaa tavaraa, mutta ainakin täyttä lihaa...
Jos on ongelmia maustamisen kanssa, suosittelen jauhelihakasan levittämistä ohueksi levyksi ja maustamista siinä. Sitten vain kasaan ja palloiksi, jotka painetaan pihveiksi.
Annoksen "clue" on ruokaisa salaatti, johon tulee reilusti jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, puolikas avocado per nuppi ja paahdettua pinjansiemeniä. Kastikkeeksi suosittelen lämpimästi oliiviöljy-balsamicosoosia. Toimii.
Suolakurkkua tykö, niin anns on valmis. Arkiruokaa parhaimmillaan.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia
Kevyehkö annos todellisia herkkuja! Tarveaineet: 20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja 1 kokonainen kukkakaali 1 nippu keväts...

-
Alkoi koti-ikkunalla kasvatettu, muhkea basilikaruukullinen osoittaa valon vähenemisen myötä osoittaa hieman hiipumisen merkkejä ja koska ...
-
Nyt syntyi kerrassaan maukas kokonaisuus selkeistä ja yksinkertaisista raaka-aineista. Nämä kaikki ovat jo voita, suolaa ja pippuria mu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti