Sopiva määrä täysin ruodotonta kuhafilettä per ruokailija. Suolaa ja pippuroi ja asettele vierekkäin uuninkestävään, kevyesti öljyttyyn vuokaan.
Puserra fileiden päälle maun mukaan tuoreita valkosipulin kynsiä. Voi jättää poiskin, en kyllä ymmärrä, miksi joku haluaisi...
Raasta koko komeuden päälle kunnon keko parmesaania ja ripottele hieman EVOO:ta päälle. (Extra Virgin Olive Oil). Loraus valkoviiniä vuokaan käy myös hyvin, mutta kalat eivät saa jäädä nesteen alle. Ei muuta kuin uuniin vaan hetkeksi. Mielellään yläosaan, että juusto ruskistuu. Hetkeksi ulos, että saat kaadettua sekaan purkin kuohukermaa ja vielä hetkeksi muhimaan.
Tarjoile perunalumen ja vihannesten tai salaatin kanssa. Pannusta saat lusikoitua makoisaa kastiketta lautasille.
Juomaksi sopii kuiva kuohuva tai esimerkiksi valkoviini riesling- tai sauvignon blanc-rypäleistä. Miksei jopa Chablis, muttei missään nimessä tammitettu chardonnay.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia
Kevyehkö annos todellisia herkkuja! Tarveaineet: 20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja 1 kokonainen kukkakaali 1 nippu keväts...

-
Alkoi koti-ikkunalla kasvatettu, muhkea basilikaruukullinen osoittaa valon vähenemisen myötä osoittaa hieman hiipumisen merkkejä ja koska ...
-
Nyt syntyi kerrassaan maukas kokonaisuus selkeistä ja yksinkertaisista raaka-aineista. Nämä kaikki ovat jo voita, suolaa ja pippuria mu...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti