sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Pippuripihvi, perunanoisetit ja calvados-kermakastike




Pihvit:
1 siivu naudan sisäfilettä per ruokailija
Perunanoisetteja (pakkasesta tai tee itse)
murskattua musta- ja viherpippuria
suolaa myllystä

Ota pihvit ajoissa lämpenemään ja paista korkeintan medium-kupsyisiksi. Kääri folioon lepäämään.

Kastike:

Muutama kokonainen pippuri kattilaan ja 1/2 dl calvadosta. Lämmitä hieman ja tuikkaa tuleen ja anna palaa loppuun asti. Lisää kermaa maun mukaan ja mahdollisesti hieman fondia tai ainoastaan suolaa. Hyörytä kukkakalia ja parsakaalia muutama tykötarpeiksi ja kasaa annos herkulliseksi kokonaisuudeksi. Nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jättikatkaa, kukkakaalia, limettiä, valkosipulia, kevätsipulia

Kevyehkö annos todellisia herkkuja!  Tarveaineet: 20 jättikatkan pyrstöä, kuorittuja ja suolistettuja 1 kokonainen kukkakaali 1 nippu keväts...